Dakdekker Haarlem

Dakdekker uit de regio.

Een dakdekker Haarlem van Dakvervangers  staat voor vakmanschap, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Onze dakdekker luistert naar uw wensen en komt met een passend voorstel. Een dakdekker van ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met allerlei verschillende typen dakbekleding. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden. Wij leggen niet alleen nieuwe daken aan, maar voorzien ook in onderhoud en reparaties. Tijdens inspecties kunnen onze dakdekkers kleine reparaties verrichten waarmee ernstige schade of lekkage kan worden voorkomen.img_16

072-8795415 Bel direct voor service & Advies, er is altijd een dakdekker in de buurt van Haarlem.

Naast jarenlange expertise met dakwerk soorten, zijn we in Haarlem ook werkzaam als aannemer. Dus voor al uw klussen op het gebied van renovatie of onderhoud kunt u onze vakman uit Haarlem inschakelen.

072-8795415

Een dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden

img_11Een dakdekker van ons bedrijf is er voor al uw dakwerkzaamheden. Of u nu een nieuw dak wilt laten aanleggen of uw dak simpelweg wilt laten inspecteren, een dakdekker van ons kan het allemaal. U kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Voor een vast bedrag inspecteren wij uw dakbedekking. Als er zwakke plekken of andere problemen worden gevonden, kunnen we direct kleine reparaties verrichten. Hiermee voorkomt u ernstige schade of lekkage en blijven de kosten laag.

Voordelen van uw dakdekker Haarlem.

 • Snel van uw daklekkage verlost
 • Voor al uw dak problemen
 • Altijd snel ter plaatse!
 • 24/7 service 
 • vriendelijk en vakkundig personeel
  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Wij hanteren een scherp tarief;
  • Wij zijn inzetbaar voor alle soorten daken;
  • U kunt ons inschakelen totale vervanging, reparatie en onderhoud;
  • U heeft 10 jaar garantie op al ons dakwerk.

  img_7WERKZAAMHEDEN WAARONDER OOK DAKBEDEKKING IN REGIO HAARLEM

  Op onze website vindt u meer informatie over alle soorten werkzaamheden die wij voor u in de regio Haarlem en omstreken kunnen verrichten. Onze dakdekker in regio Haarlem kunt u inschakelen onder andere voor:

  Platte daken

  Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw dak inspectie, klein onderhoud of totale renovatie met daarbij meteen isoleren van uw dak.

  Hellende daken

  Ook bij hellende daken kunnen wij overal mee helpen, of het nou om een pannendak gaat, een shingles dak of natuurleien.

  Zink, koper en lood werk

  Wij zijn gespecialiseerd in zink, koper en loodwerk. Lekkage verhelpen en totale vervanging, ook daarvoor kunt u altijd terecht bij Dakdekker Direct!

  Installatiewerk RDL Loodgieters

  dakvervangers loodgieter

  Loodgieter via Dakvervangers.nl

  Wij werken ook aan uw binnenhuis installatie, water en gas leidingen, cv werkzaamheden. Het vervangen van uw riool is geen probleem bij ons.

  Door jarenlange ervaring is er veel kennis in het bedrijf. Het personeel wordt regelmatig bijgeschoold waardoor we prima in staat zijn om alle voortkomende dakwerkzaamheden uit te voeren. Wij zijn een bedrijf met een heldere communicatie en werken met een klein team dat geweldig op elkaar is ingespeeld. Iedereen is allround en een ieder heeft zijn eigen vakbekwaamheid.