Dakpannen-renovatie

Dakpannen-renovatie

Dakpannen vormen al jarenlang een betrouwbare vorm van dakbedekking voor hellende daken. Dit is niet voor niks, de prijs-kwaliteitsverhouding is namelijk erg goed. Bent u van plan om een verse laag dakpannen te laten leggen op uw dak? Lees hier alles over de kosten, soorten en hoe u kunt besparen op de klus.

slide_2

Voordelen dakpannen vervangen

Wij zetten de voordelen op een rij om te kiezen voor een nieuw dak i.p.v. een dakpannen-renovatie:

• Een nieuw dak geeft uw huis een frisse en mooie nette uitstraling
• Een nieuw dak vermeerdert altijd de waarde van uw woning
• Uw dak is weer jarenlang weerbestendig
• 30 jaar productgarantie en op aanvraag ook nog aanvullend 15 jaar dak-systeemgarantie

Op RDL Dakdekkers vind u een meer dan uitgebreid assortiment dakpannen in vele vormen, kleuren en materialen. Kijk naar de dakpan van uw keuze en vraag meteen een brochure aan.

Kosten dakpannen vervangen

Indien u overweegt om uw dak te vervangen zorg dan altijd dat u zorgvuldig te werk gaat met het kiezen van de toe te passen materialen. De specialisten van Dakvervangers.nl kunnen u hierbij behulpzaam zijn. Wilt u weten wat de kosten zijn om uw dakpannen te vervangen? Neem dan contact op met een specialist van RDL voor prijzen van een dakpannen renovatie en kosten van de arbeid.

Zekerheid en garantie bij vervangen dakpannenimg_10

Dakvervangers.nl bieden u zekerheid en garantie. Kijk op dakvervangers.nl voor meer informatie over de garanties. Natuurlijk kunt u ook meteen een vestiging bij u in de buurt zoeken. U kunt dan ook meteen een offerte aanvragen!

Isolatie-platen 

Geld bespaart u via uw dak

Wist u dat de meeste energie verloren gaat via uw dak? Logisch dus, om juist dáár een goede isolatie aan te brengen. Als u uw dak hebt geïsoleerd, merkt u dit meteen aan uw energierekening: u bespaart zo 30% per jaar.

U woont veel comfortabeler als het dak goed geïsoleerd is

U denkt misschien dat u over de hoogte van de stookkosten gaat. Maar eigenlijk is uw dak de baas. Omdat warmte opstijgt, gaat het ook boven in uw huis verloren. Tenminste, als uw dak niet of slecht geïsoleerd is.

De voordelen van dakisolatie:

  • RDL Comfort isolatie is vaak binnen 1 dag klaar
  • Bespaar gemiddeld 30% per jaar op uw energierekening
  • De kosten voor de isolatie verdient u gemiddeld in drie jaar terug
  • Maak uw zolder bewoonbaar met dakisolatie
  • Diverse soorten en diktes van isolatieplaten.