Overige werkzaamheden

Spoedreparatiesimg_11

Heeft u door bijvoorbeeld stormschade of een achterstallig onderhoud dusdanig veel overlast dat het water letterlijk door het plafond en de muren heen komt? Dan is het noodzakelijk dat er snel wordt ingegrepen  zodat verdere schade kan worden voorkomen.

 

Wat te doen bij een daklekkage?

Wanneer er veel water op uw dak blijft staan, is het raadzaam de bladvangers schoon te maken. Dit zijn kleine roostertjes die boven de afvoer zijn bevestigd. Vaak zitten deze vol met bladeren waardoor het water niet goed weg kan lopen. Water zoekt altijd het zwakste punt op en meestal is dit aan de rand van uw dak. Hier zitten vaak kieren en naden. Zorg er dus voor dat het water goed weg kan lopen.

 

Regenwater loopt niet weg

De bladvangers zijn schoon en toch loopt het water niet goed weg. De kans is dan groot dat de afvoerpijpen (regenpijpen) verstopt zitten. Maak in dit geval de regenpijp los en laat het water zo van uw dak afstromen. Maak de afvoerpijp schoon van binnen en plaats deze terug.
Ook kunt u een slang op uw dak neerleggen met het uiteinde over de dakgoten heen. Het water kan zo wegstromen en dit geeft u de gelegenheid om direct een lekkage specialist in te schakelen.

 

Direct hulp inschakelen

Heeft u zelf preventieve oplossingen gevonden en wilt u dat er met spoed een lekkage-specialist bij u langskomt om het probleem op te lossen? Neem dan direct contact op 072 879 54 15, of vul ons contactformulier in


Dakbedekking vervangenimg_2

Om lekkage en ander overlast te voorkomen, is het belangrijk dat uw dak in goede staat is. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben. Zorg dat uw dak goed wordt onderhouden op een duurzame manier.

 

Renoveren of vernieuwen?

Er zijn twee mogelijkheden; renoveren of vernieuwen. Bij renovatie is er sprake van overlagen. Hierbij wordt een nieuwe laag over de oude aangebracht. Afhankelijk van de kwaliteit van de oude laag is dit een goede optie. Ook wordt er een aluminimum daktrim aangebracht. Als u uw dakbedekking laat vernieuwen wordt er, nadat de oude dakbedekking is verwijderd, een volledige tweelaags nieuwe dakbedekking aangebracht. Daarnaast wordt er een aluminimum daktrim geplaatst en wordt het afval afgevoerd.


Dakgoten vervangenimg_3

Als uw dakgoot ernstig is beschadigd of verouderd, dan kan het tijd zijn voor vervanging. Misschien twijfelt u of vervangen wel nodig is; in sommige gevallen is reparatie voldoende. Dakvervanger.nl kan u als expert raad geven, maar niet zonder de details van uw eigen situatie. Om te bepalen of vervanging of reparatie nodig is, wordt gekeken naar alle meespelende factoren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen er altijd voor dat uw dakgoot zo goedkoop mogelijk wordt vervangen of gerepareerd.


Periodieke dakinspecties

Het opsporen van daklekkage is een klus voor een specialist. Niet alleen is het gevaarlijk om zelf het dak te inspecteren, maar zitten dergelijke lekkages bovendien vaak goed verborgen. Geavanceerde apparatuur is dan nodig om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen. Dakvervangers.nl werkt met moderne lekdetectie. Waar de zwakke plek in uw dakconstructie zich ook bevindt, wij sporen de oorsprong van het lek op en zorgen voor zorgvuldig herstel.

Met ons materiaal kunnen we uw daklekkage snel en zonder ingrijpende werkzaamheden voor u lokaliseren. Maar we kijken altijd verder dan alleen de plaats van het probleem. Onze vakmannen hebben genoeg ervaring om de dieper liggende oorzaak van het lek aan te pakken. Dat is belangrijk, want lekkage in uw dak zorgt voor veel schade. In de toekomst wilt u dus niet nogmaals voor dezelfde kwestie komen te staan.


Bel mij terug voor meer informatie!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]